keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Kohti uusia koettelemuksia!

Kaikennäköistä tapahtuu ja sattuu.

Nimittäin palasin facebookiin. Taisi olla pieni virhe, sillä nyt en saa itseni millään ilveellä irti tietokoneesta. Voihan kökkö sentään. Hyvä puoli on se, että sain yhteyttä mun hosteihin ja joihinkin kavereihin, joihin ei saa yhteyttä muutenkaan. Että niin, kivat silleen.

Toiseksi mä mokasin aikalailla kauppiksen pääsykokeissa. Mun kuului tehdä se koe Tampereella Turun sijasta. Ihmettelinkin, miksen pääsykoetta edeltävässä nimenhuudossa kuullut nimeäni. Tuli pieni hätä pöksyyn, mutta sitten tajusin, etten olisi kuitenkaan päässy kauppikseen, kun kirjoitinkin niin huonosti. Noh, eh, öh, kuitenkin! Nyt toivon kovasti että pääsisin edes Tampereelle lukemaan venäjää... ÄÄÄÄÄÄÄ TULOKET TULKAA KUIN OLISI JO!!

Mietinkin jo suunnitelma B:tä, jos käy niin hassusti, etten pääsekään opiskelemaan EDES venäjää (mikä on minusta aika hassua, sillä olin siellä kokeessa kuin Rembrandt Viking Linen Tenavatuvan piirrustuskilpailussa). Niin, AMK:ssa olisi täydennyshaut elokuussa, johon ilmottaudun mahdollisen huono-onnisen heinäkuun jälkeen. Tsekkasin erilaisia koulutusohjelmia ja tykkäsin todella paljon bioanalyytikon, sairaanhoitajan ja kätilön hommista! Tykkäsin myös todella paljon niiden vaatimuksista, sillä lähtöpisteistä sain melkein täydet! JEE, en kuolekaan alkoholimyrkytykseen Turun katuojiin! :D

Odotan innolla huomista, sillä lähden töiden jälkeen Seinäjoelle. Toivon kovasti, että saan Provinssissa sunnuntai-illan vapaaksi viimeisen työtunnin, niin pääsis katsomaan SOADia! Sitä on jo odotettu... oisko 4 vuotta? Enemmänkin? Ehkä? Joo. Ja telttapaikan olemassaolosta on epävarmuutta, mutta sehän ei haittaa!

Löydettiin Minnan kanssa Ada Kebabin vierestä uusi kiinalainen ravintola, jossa tarjotaan lounasbuffetin mukana sushia.


Oli ihan hyvää. Vois mennä enskerrallakin syömään.

2 kommenttia:

  1. Voi hitsi olen sitten kateellinen tuollaisille SOADia katsomaan pääseville.

    P.S. Hei teltan pykää vaikka lintutorniin, ei siihen mitään paikkoja tarvita XD Kokeiltu on.

    VastaaPoista