tiistai 3. toukokuuta 2011

Minne kesä karkasi?

Olisi pitänyt koputtaa puuta viime postauksessa... Nojaa, varaudun pilkkihaalariin seuraavina päivinä.

Niin, enää yksi uskonnon essee pitäisi kirjoittaa niin saan karistettua opettajat kannoiltani. Ryhmänohjaajani ehti tiedustella tilanteeni jo ärsytykseen asti. No, tänään saan sen esseen valmiiksi ja lähetän sen uskonnonopettajalleni, niin kaikki on hyvin. Jep jep. Aamulla voi sitten viimeistellä vesivärityön ennenkuin lähden koululle tekemään ruotsin kuuntelutehtävää.

Vappu meni, sateisesti mutta kivasti! Kaupungilla sade- ja raekuuroja pakoiltiin, etsittiin lämpimiä suojapaikkoja, kunnes lopulta mentiin Ylioppilaskylään katsomaan Some like it hot-leffaa. Ensimmäinen Marilyn Monroe elokuva, ja tykästyin kovasti niihin miesnäyttelijöihin. Etenkin Jack Lemmoniin. Kovasti mietin, kuka se mahtaa olla se Jack Lemmon. No, toissapäivänä YleTeemalta tuli Onnenonkijat-filkka ja Jakc Lemmon oli siinä kans (YAY!!) ja sitten hyvin tutun näköinen miesnäyttelijä. Mulla oli aavistus, että olin nähnyt sen joskus aikaisemmin. Onneksi on Internet. Ja molemmat miehet olivat The Grumpy Old Men-elokuvassa. Should have figured that out...

Tänään bingoilemaan Kukaan Jennin ja sen poikaystävän kanssa. Heti kun saan esseen kirjoitettua. Ja se pitäis kirjoittaa niinkuin.... nyt. Mutta laitan tähän perään vielä lopuksi vappukuvasen:



Humalainen Indiana Jones-look Disney-litkun voimalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti