sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Uimarenkaan paluu

Eilen tuli käytyä Jussin kanssa S-osiksella. Siellä oli KRK:n järjestämä kahden päivän Doom-iltamat, esiintyjinä mm. Cataleptic, Horse Latitudes ja Skeptisism. Perjantaina olis soittanut Profetus, mutta muut suunnitelmat tulivat edelle. Noh, lauantaina sentään piipahdin katsomaan Catalepticia.


Sami yritti kaupitella minulle niitten bändin demoa, turhaan. Ei ollut käteistä mukana ja Cataleptic ei ole ihan semmonen bändi, jonka tahdissa moshaisin. Nukkuisin tosin kyllä ja sikeästi. Unimusiikiksi ostaisin, heti kun on käteistä käytettävissä :D Muuten sinä iltana juotiin Jussin kanssa kolaa.

Duumi-kolat

Mainitsin otsikossa uimarenkaasta, sillä olen viimeaikoina huomannut huolestuttavan ilmiön keskivartalossani. Muutaman viikon treenien laiminlyönnin ja vääränlaisen ruokavalion tulos, ja luultavasti painankin reilusti yli 75kg. Tänään aloitin rääkin ja ruokaremontin. Äiti teki tosi hyvää salaattia, jossa oli parsakaalia, tomaattia, keltaista paprikaa ja lämmintä fetajuustoa. Nam nam! Tavoitteena olisi saada pois kilo per viikko. Hiljaa hyvää tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti