lauantai 7. syyskuuta 2013

Summer 2013 ja muuta kivaa tapahtunutta vuosien varrella

Long time no ABC!

Muistin tämän blogin olemassaolon vasta tämän vuoden keväällä, kun kirjoitin kieliharjoittelublogia Venäjällä. Tutkin arkistojani ja bhuomasin, että edellinen postaus oli vähän ennen joululomaa 2011... kröhöm, olisko nyt aika päivittää, mitä minulle nykyään kuuluu :D

Vuonna 2012 on tapahtunut ihan sikana kaikkea elämää mullistavaa: olin muuttanut poikaystäväni S:n kanssa yhteen, muutimme isompaan ja halvempaan opiskelija-asuntoon ja pieni perheemme on saanut karvaisen lisäyksen, josta lisää blogissa Susilapset.

Ikävöin suuresti edellistä elintasokämppääni, sillä nykyisellä kämpällä on ruma harmaa muovilattia, jota vihaan sydämestäni kyllyydestä. Kämppä on rakennettu 70-luvulla, eikä tätä ole viitsitty remontoida sen jälkeen, siispä keittiö on alkuperäisessä kunnossa ja paikat hajoo hiljalleen. Ennen kun muutimme tänne soitin kaikki TOAS:in ukkelit ja talonmiehet läpi, että saisin tehtyä edes jotain kämpän hyväksi. Ei mennyt kuin 2 viikkoa, niin asunnosta on tullut ihan asumiskelpoinen, mutta mua ahdistaa vieläkin tulla joka ilta kotiin töistä tai koulusta. Kämpän feng shui ei toimi. Valaistus ei toimi. Kaikki on huonosti. Haluan pois. Pois pois pois!

Siitä huolimatta kämppä sijaitsee mitä idyllisimmällä paikalla Tampereella: lähistöllä on metsä ja pururata, kansanuimala ja vanhainkodit, joten ulkoilumahdollisuudet ja rauhallisuus on taattu! Tampere on minusta todella kiva kaupunki, ja olen viihtynyt täällä paljon. :)

Se siitä vuodatuksesta.

Tämä kesä on mennyt töitä tehdessä, mutta ehdinpä viettää kesää oikein kunnollakin! Kävin jopa uimassa pitkästä aikaa! MITÄ!! Näin paljon uin viimeksi öö yläasteella. Jos silloinkaan. Tänä kesänä syötiin myös herneitä, mansikoita ja kirsikoita, ostettiin pioneita torilta ja hirveesti kaikkea "hyödyllistä" :D Kävin Jex Thothin keikalla, Hammer Open Airissa ensimmäistä kertaa asiakkaana enkä tehnyt päivääkään orjatyötä! Pesin olohuoneen maton KÄSIN, kävin mökkeilemässä ja veneilemässä. Kouluhommat tein vasta viimeisellä viikolla ennen koulujen alkua ja tämä oli hyvä. Paras kesä aikoihin :) Ainiin, tutustuin lisäksi uusiin mahtaviin tyyppeihin! Jee! Ainoa, mikä olisi pitänyt tehdä, on nähdä enemmän vanhoja kavereita, ne jäi vähän vähemmälle huomiolle :c anteeksi!

Ja nyt kuvaoksennus tähän:






























(c) Hanna Paasiharju




(c) Anna Sorsa







Kuvat ovat siis satunnaisessa järjestyksessä, mutta näistä näkee, että kivaa oli! :D

Lopuksi kettukevennys:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti